Antraciet vloertegels

In het grote assortiment van Complete-tegelvloer.nl zijn A kwaliteit antraciet vloertegels beschikbaar. Wij hebben speciale actiepakketten voor u samengesteld waarbij wij ook de dienst aanbieden om uw vloer te komen aanleggen. Onze eigen tegelzetters hebben jarenlage ervaring en weten als geen ander hoe ze een mooie vloer voor u kunnen verzorgen. Daarbij geven wij altijd goede garanties op onze materialen en diensten. Dat is de service van Complete-tegelvloer.nl!

Antraciet vloertegels beschikbaar in allerlei maten

Bij Complete-tegelvloer.nl kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment antraciet vloertegels. Bij de prijzen van onze vloertegels gaan we uit van 50 m2. Wilt u liever wat meer of minder m2? Neem dan contact met ons op om hier wat extra informatie over te krijgen. Complete-tegelvloer.nl kan u niet alleen helpen met het aanleggen van een nieuwe vloer. Onze vloerspecialisten kunnen ook uw oude vloer voor u slopen en afvoeren. Ze kunnen zelfs een geheel nieuwe dekvloer voor u aanbrengen die volledig waterpas komt te liggen. Voor het latere tegelwerk is dit ideaal. Wij hebben onze speciale antraciet/grijze vloertegels beschikbaar in verschillende maten. Zo zit er altijd wel een soort antraciet vloertegel bij die aan al uw eisen voldoet.

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

Bij Complete-tegelvloer.nl vindt u altijd een complete tegelvloer voor de aller laagste prijs. Daarnaast bieden wij op al onze materialen en diensten een goede garantie. Wilt u graag onze verschillende soorten vloertegels met eigen ogen zien? Maak dan telefonisch of online een afspraak om onze showroom te bezoeken. Wij zijn telefonisch te bereiken via het nummer 078 64 544 18.


Ook interessant:

Anticato vloertegels | Vloertegels inclusief vloerverwarming | Tegelwinkel Breda | Tegels laten zetten | Italiaanse tegels