Betonlook tegels

Voor stevige betonlook tegels bent u bij Complete-tegelvloer.nl aan het juiste adres. Wij hebben een zeer grote eigen voorraad tegels die rechtstreeks uit Spanje en Italië worden geïmporteerd. Wij hebben voor deze tegels gekozen omdat deze bekend staan om hun A kwaliteit. Zo kunnen wij u altijd een goede garantie bieden op onze materialen en combineren wij kwaliteit met een zeer scherpe prijs.

Speciale actiepakketten betonlook tegels

Om u altijd een lage prijs te garanderen, hebben wij speciale actiepakketten samengesteld. Vloerverwarming en het aanbrengen van de betonlook tegels is hierbij inbegrepen. Het is bij ons ook mogelijk om deze diensten apart af te nemen. Wij hebben eigen tegelzetters in dienst die jarenlange ervaring hebben met het aanleggen van onze vloertegels. Van kleine tegels tot het grote werk, onze tegelzetters kunnen het allemaal. Wij bieden u zowel op onze betonlook tegels als onze diensten een zeer goede garantie. Zo zeker zijn wij van onze kwaliteit!

Geïnteresseerd in onze diensten?

Heeft u interesse in vloerverwarming of wilt u dat wij uw oude vloer slopen en afvoeren? Ook dat kunnen wij voor u uitvoeren. Voor vragen over onze tarieven kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van een passende prijsopgave. De prijzen van onze actiepakketten zijn gebaseerd op 50 m2. Als u graag meer of minder m2 wilt afnemen is dat bij Complete-tegelvloer.nl ook mogelijk. Bel ons op het telefoonnummer 078 64 544 18 en wij helpen u direct verder.

 

Ook interessant:

Antraciet vloertegels | Vloertegels kopen Breda | Tegelwinkel Dordrecht | Tegelshowroom Breda | Keramisch parket