Grote vloertegels Utrecht

Bent u op zoek naar grote vloertegels in de omgeving van Utrecht? Dan zit u bij Complete-tegelvloer.nl goed! Wij hebben een grote diversiteit aan vloertegels voor u beschikbaar, ook in groot formaat. Daarnaast bieden wij u goede garanties op al onze vloertegels. Daarmee heeft u een complete tegelvloer voor een zeer scherpe prijs.

Grote vloertegels verkrijgbaar bij u in de buurt van Utrecht

Om u altijd scherp geprijsde grote vloertegels te kunnen aanbieden in de buurt van Utrecht, hebben wij speciale actiepakketten samengesteld. Deze actiepakketten zijn inclusief het aanbrengen van de tegels en vloerverwarming. Ook het aanbrengen van een dekvloer is voor onze eigen tegelzetters geen probleem. Zij kunnen de dekvloer geheel naar wens verzorgen. De dekvloer zal waterpas komen te liggen waardoor er altijd een optimaal liggende vloer kan worden aangelegd. Heeft u eerst nog hulp nodig bij het slopen van uw oude vloer? Ook daarvoor kunt u de vloerspecialisten van Complete-tegelvloer.nl inschakelen. Zij zullen de vloer volledig verwijderen en al het puin netjes voor u afvoeren.

Laat u adviseren

Heeft u vragen over onze tarieven of wilt u graag een advies over de keuze voor de juiste soort grote tegelvloer bij u in de omgeving van Utrecht? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Zo kunnen wij u onze verschillende soorten tegels ook laten zien en kunt u zien welke u het mooiste vindt. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 078 64 544 18.

 

Ook interessant:

Binnentegels | Vloertegels kopen Utrecht | Venis tegels | Tegelshowroom Utrecht | Stenen vloer kopen