Italiaanse tegels

Bij Complete-tegelvloer.nl vindt u A kwaliteit Italiaanse en Spaanse tegels. Wij kopen onze vloertegels rechtstreeks in via onze Italiaanse en Spaanse fabrikanten die bekend staan om de kwaliteit van hun producten. Wij kopen een grote diversiteit aan vloertegels en slaan deze op in onze grote eigen voorraad. Op deze manier kunnen we de leveringstijd van onze vloertegels kort houden en heeft u snel een complete tegelvloer in huis voor een zeer scherpe prijs!

A kwaliteit Italiaanse en Spaanse tegels in eigen voorraad

Bij Complete-tegelvloer.nl hebben wij speciale actiepakketten voor u samengesteld, die bestaan uit Italiaanse en Spaanse tegels. Bij deze pakketten kunt u er ook voor kiezen om de vloer door onze eigen professionele tegelleggers aan te laten aanleggen. Zij kunnen daarbij ook vloerverwarming voor u aanleggen of uw oude vloer voor u slopen. Al het puinafval wordt door ons afgevoerd, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Wilt u liever zelf de vloertegels aanleggen maar wilt u dat wij uw oude tegelvloer verwijderen? Ook dat is mogelijk bij Complete-tegelvloer.nl! Neem contact met ons op en vraag naar onze mogelijkheden. Wij kunnen u dan ook direct van een passend advies voorzien. Naast onze hoge kwaliteit Italiaanse tegels staan wij ook bekend om onze scherpe tarieven. Daarmee zijn wij hét adres voor de voordeligste all-in tegelvloeren. Wilt u meer informatie of komt u graag langs bij onze showroom? U kunt ons telefonisch bereiken via het nummer 078 64 544 18.

 

Ook interessant:

Houtlook tegels Breda | Vloerverwarming tegelvloer | Vloertegels inclusief leggen | Tegelvloer verwijderen | Tegels aanbieding Rotterdam