Keramisch parket

Complete-tegelvloer.nl heeft voor u een hoge kwaliteit keramisch parket beschikbaar in eigen voorraad. Wij hebben speciale actiepakketten voor u samengesteld waardoor u altijd een complete tegelvloer voor de laagste prijs kunt bestellen. De prijzen van onze actiepakketten zijn gebaseerd op 50 m2, maar wij kunnen deze actiepakketten geheel naar wens ook voor meer of minder m2 laten maken. Daarbij bieden wij goede garantievoorwaarden op alle materialen vanwege de A kwaliteit van al onze vloertegels!

Keramisch parket: ook vloerverwarming mogelijk

Wij zijn niet alleen een verkooppunt voor een keramisch parket, maar indien gewenst leggen wij ook een complete vloer voor u aan. Wij hebben eigen tegelzetters in dienst die jarenlange ervaring hebben met het plaatsen van keramische parketvloeren. U kunt ook uw oude tegelvloer door ons laten verwijderen, waarna wij netjes al het puin voor u opruimen. Heeft u altijd al vloerverwarming gewild? Dan is nu uw kans. Wij leggen namelijk uw keramisch parket inclusief vloerverwarming aan. Hierbij kunt u kiezen of u de vloerverwarming als hoofd- of bijverwarming wilt laten installeren. Dit kan worden gebundeld of worden gefreesd. Zowel op onze materialen als diensten bieden wij onze klanten zeer gunstige garantievoorwaarden. Zo kunt u zonder zorgen jarenlang van uw keramisch parket genieten. Wilt u graag advies over onze verschillende soorten vloertegels? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via 078 64 544 18 of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom.

 

Ook interessant:

Italiaanse tegels | Anticato vloertegels | Vloertegels inclusief vloerverwarming | Tegelwinkel Breda | Tegels laten zetten