Tegelshowroom Rotterdam

In de tegelshowroom van Complete-tegelvloer.nl vindt u de voordeligste all-in tegelvloeren in Dordrecht, nabij Rotterdam. Vanwege onze goede contacten met Italiaanse en Spaanse tegelfabrikanten kunnen wij veel soorten vloertegels direct inkopen en opslaan in onze grote eigen voorraad. Al onze soorten tegels zijn te bezichtigen in onze tegelshowroom in de buurt van Rotterdam. Bel of mail ons om een afspraak in te plannen om onze showroom te bezichtigen.

Tegelshowroom te bezoeken in Dordrecht; nabij Rotterdam

Complete-tegelvloer.nl heeft in Dordrecht, in de omgeving van Rotterdam, een grote diversiteit aan vloertegels die staan uitgestald in onze tegelshowroom. Ook hebben wij de tegels verwerkt in complete vloeren zodat u goed kunt zien wat onze mogelijkheden zijn. Uiteraard kunnen onze vloerspecialisten u ook van een advies op maat voorzien. Zij weten alle eigenschappen van een bepaalde tegelsoort en kunnen u daarbij adviseren. Bij ons kunt u niet alleen vloertegels kopen, maar u kunt ook gebruik maken van onze diensten om een complete vloer aan te leggen. Wij hebben eigen tegelzetters in dienst die al jarenlang prachtige vloeren bij mensen thuis leggen. U kunt zelfs kiezen voor vloerverwarming in uw vloer zodat u het in de winter lekker warm heeft.

Bezoek onze tegelshowroom in de buurt van Rotterdam

Wij hebben onze tegelshowroom zo ingericht dat u heel precies kunt bepalen welke vloertegel aan al uw wensen voldoet. Neem daarom via de mail of telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken om onze showroom te bezoeken. Wij zijn telefonisch te bereiken op het telefoonnummer 078 64 544 18. We horen graag van u!

 

Ook interessant:

Tegelshowroom Breda | Keramisch parket | Antraciet vloertegels | Vloertegels kopen Breda | Tegelwinkel Dordrecht