Tegelshowroom Utrecht

Complete-tegelvloer.nl is uw vertrouwde adres voor kwaliteitstegels en tevens dé tegelshowroom van Dordrecht en omgeving; ook voor klanten uit Utrecht. U vindt bij ons complete tegelvoeren voor de scherpste prijs. Bovendien beschikken wij over een grote voorraad tegels waardoor wij onze levertijden laag kunnen houden. In onze uitgebreide tegelshowroom kunt u ons aanbod tegels in alle rust komen bekijken, uitstekend bereikbaar vanuit Utrecht. Maak vandaag nog een afspraak!

Ruime keuze in tegelshowroom en uitgebreide service; ook voor klanten uit Utrecht

Bezoekt u onze tegelshowroom in Dordrecht en komt u vanuit Utrecht, dan voorzien onze medewerkers u graag van meer informatie over ons aanbod tegels. Onze showroom is uitstekend te bereiken. U heeft bij ons keuze uit onder meer tegels in groot formaat, natuursteenlook tegels, houtlook tegels en overige kleuren en formaten tegels. Naast een ruim assortiment profiteert u bij ons ook van uitgebreide service. Indien gewenst kunnen onze tegelleggers de tegels van uw keuze voor u leggen. Ook kunnen wij vloerverwarming voor u aanbrengen of een dekvloer leggen. Wilt u een nieuwe vloer laten leggen maar moet de oude er nog uit worden gehaald? Ook hier helpen wij u graag bij. Na het slopen van de vloer wordt het puin netjes afgevoerd.

Meer informatie en contact

Neem vandaag nog contact met ons op en plan een afspraak in om langs te komen in onze tegelshowroom in Dordrecht, goed bereikbaar vanuit Utrecht! Ook wanneer u meer wilt weten over de kosten van onze extra diensten staan wij u graag te woord. Wij zijn telefonisch te bereiken via het nummer 078 64 544 18.

 

Ook interessant:

Tegelshowroom Rotterdam | Keramische vloeren kopen | Betonlook tegels | Vloertegels kopen Rotterdam | Tegelwinkel Rotterdam