Tegelwinkel Dordrecht

Complete-tegelvloer.nl is uw tegelwinkel in Dordrecht. Het bestellen van kwaliteitstegels, daar hoeft u de deur niet voor uit. Plaatst vandaag nog bij ons uw bestelling en profiteer van snelle levertijden en scherpe prijzen. Kwaliteit van product en dienst, uitgebreide service, een ruim aanbod en aantrekkelijke tarieven; dat is wat wij leveren.

Tegelwinkel in omgeving Dordrecht: alles wat u zoekt vindt u bij ons

Al jaren mogen wij ons de voordeligste leverancier van all-in tegelvloeren noemen. Hoe wij dat realiseren? Doordat wij goede contacten hebben weten op te bouwen met onze leveranciers in Italië en Spanje kunnen wij tegels rechtsreeks kopen en op voorraad zetten. Niet alleen ziet u dat terug in de prijzen, ook profiteert u hierdoor van snelle levertijden. Breng gerust eens een bezoek aan onze tegelwinkel in de buurt van Dordrecht. Hier kunt u onze tegelvloeren komen bekijken en u in alle rust oriënteren op ons aanbod. U heeft bij ons keuze uit onder meer Natuursteenlook tegels, Betonlook tegels, houtlook tegels, tegels in groot formaat en Anticato tegels.

Een uitgebreid dienstenpakket

Naast een ruime keuze uit diverse tegels en vloeren kunt u bij ons, uw tegelwinkel in de omgeving Dordrecht, gebruik maken van een uitgebreid dienstenpakket. Zo leggen wij uw vloer graag voor u en kunnen wij ook uw bestaande vloer voor u verwijderen. Ook het monteren of verwijderen van vloerverwarming behoort tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met ons op en bel naar 078 64 544 18!


Ook interessant:

Tegelwinkel Breda | Tegels laten zetten | Italiaanse tegels | Anticato vloertegels | Vloertegels inclusief vloerverwarming