Tegelwinkel Rotterdam

Complete-tegelvloer.nl is uw tegelwinkel in omgeving Rotterdam! U kunt uw favoriete tegels bij ons online bestellen maar u kunt er ook voor kiezen om langs te komen in onze showroom. Hier kunt u in alle rust ons aanbod bekijken. Indien gewenst voorzien onze medewerkers u graag van advies op maat zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Een ruim aanbod, scherpe prijzen en hoogstaande kwaliteit; daar staan wij voor!

Tegelwinkel Rotterdam: de voordeligste aanbieder van all-in tegelvloeren

Wij bieden complete tegenvloeren tegen de scherpste prijs. Door de jaren heen hebben wij vele contacten weten op te bouwen met leveranciers in Italië en Spanje. Hierdoor kunnen wij producten rechtstreeks kopen en op voorraad zetten. Daar profiteert u van! U heeft bij ons keuze uit diverse actiepakketten verkrijgbaar voor de beste prijs. Ook het aanbrengen van tegels en vloerverwarming verzorgen wij graag voor u. Moet uw oude vloer nog verwijderd te worden? Ook hierbij zijn wij u graag van dienst. Hiermee zijn wij dé tegelwinkel in omgeving Rotterdam die het totaalpakket biedt en volledig ontzorgen.

Kom langs in onze showroom

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van ons aanbod en onze mogelijkheden kunt u bij ons langskomen in onze tegelwinkel in de buurt van Rotterdam. Neem contact met ons op om een afspraak te maken, bijvoorbeeld door te bellen naar 078 64 544 18. Zou u graag zien welke tevreden klanten u voor gingen in hun keuze voor onze producten en diensten? Laat het ons weten. Het is altijd mogelijk om eens een kijkje te nemen bij één van onze referenties.

 

Ook interessant:

Tegelwinkel Dordrecht | Tegelshowroom Breda | Keramisch parket | Antraciet vloertegels | Vloertegels kopen Breda