Vloerverwarming tegelvloer

Als u vloerverwarming onder een tegelvloer wilt laten plaatsen, dan laat u dit doen door de specialisten van Complete-tegelvloer.nl. Ook voor de tegelvloer zelf kunt u bij ons terecht. Wij bieden namelijk een groot en divers assortiment vloertegels aan. Als u de vloerverwarming door ons onder de tegelvloer laat plaatsen, dan kunt u deze laten aanbrengen als bij- of hoofdverwarming. Bovendien kan de vloerverwarming gefreesd of gebeugeld worden. Wat uw wensen ook zijn, wij vertalen deze naar een prachtige vloer en praktische vloerverwarming met oog op uw energiekosten. In de kleinere kamers, zoals een badkamer, bieden wij ook elektrische vloerverwarming aan.

Vloerverwarming onder een tegelvloer: gecertificeerde materialen

Bij Complete-tegelvloer.nl maken we gebruik van gecertificeerde materialen voor de vloerverwarming onder een tegelvloer. Op deze manier bent u verzekerd van de hoge kwaliteit en levensduur van onze producten. Naast het installeren van de vloerverwarming onder een tegelvloer kunnen wij ook een dekvloer en wandtegels aanbrengen. Op onze producten en diensten zitten ook uitstekende garanties om de kwaliteit te waarborgen. Heeft u nog een vloer liggen die gesloopt moet worden? Ook dat kunt u aan ons overlaten.

Plan uw bezoek

Wilt u graag met eigen ogen onze vloeren en vloerverwarming in combinatie met een tegelvloer komen bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Plan een bezoek in door te bellen naar 078 64 544 18. U kunt dan ook meteen informeren naar de mogelijkheden.

Ook interessant:

Vloertegels plaatsen | Vloertegels aanbieding Dordrecht | Tegelvloer laten leggen | Tegels 60×60 | Grote vloertegels Utrecht